PS5 Yardım kırık ps5 dualsense özellikleri çalışmıyor

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Yardım I Soru Cevap kategorisinde Avorter tarafından oluşturulan kırık ps5 dualsense özellikleri çalışmıyor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 72 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Yardım I Soru Cevap
Konu Başlığı kırık ps5 dualsense özellikleri çalışmıyor
Konbuyu başlatan Avorter
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan wanfad33

Avorter

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Nis 14, 2026
27
4
3
İlk defa kırık bir PS5 kullanıyorum. 2-3 adet oyun denedim ve DualSense'te ne titreşim ne de başka bir şey var. Normal, herhangi bir kontrolcü gibi. Kırık PS'lerde kontrolcü özellikleri çalışmıyor mu, yoksa başka bir durum mu var? Söyleyebilir misiniz? DualSense özellikleri olmayınca oyunlar yavan gelmeye başladı.

dantegodof

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eyl 3, 2013
306
114
43
33
Ps5 oyunlarında direk dualsense özellikleri çalışması lazım astro playroom oyununda deneme yapalım eğer astro playroom oyununda da calismazsa kolda sorun olabilir.

Ayarlarda kol tetik gücü ayarları açık olup olmadığınıda kontrol edelim.

Avorter

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Nis 14, 2026
27
4
3
Ps5 oyunlarında direk dualsense özellikleri çalışması lazım astro playroom oyununda deneme yapalım eğer astro playroom oyununda da calismazsa kolda sorun olabilir.

Ayarlarda kol tetik gücü ayarları açık olup olmadığınıda kontrol edelim.
bir tanede orjinal var ekstra olarakta steamde dualsense tam destek veren oyunlarda denedim ve hiçbir sorun yok süper çalışıyor ama kırık konsola gelince işler değişiyor oyunları satın aldığım kişi yükledi içine oyunların sürümlerinin eski olma ihtimalini düşünüyorum sizce olabilir mi
akşam astro playroomda deneyeceğim yinede teşekkür ederim

coolcarlos7

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eki 23, 2020
188
85
28
Bende çalışıyor özellikler, hatta şarzı az gitsin diye kapatıyorumda özellikleri ekstradan.

kaan1343

DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eki 15, 2024
78
22
8
Desteklenen tüm oyunlarda çalışıyor hiç sorun yaşamadım

wanfad33

DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ocak 12, 2026
79
37
18
ankara
Oyunların ikonun yanında veya altında PS4 yazıyormu? Belki ps4 sürümleri yüklüdür bazı oyunlarım